Innoveer als je, durft! De uitslag …

Het aantal inzendingen voor een test in het testbassin van ons Visserij-innovatiecentrum verbaasde ons niet want wij weten al lang dat Nederlandse visserijondernemers innovatief zijn en continue nadenken over verbeteringen aan vistuigen en aanpassingen aan netten.

Er lag dus een grote stapel inzendingen op ons bureau! Inzendingen van modelnetten, foto’s, werktekeningen, technische uitleg en beweegredenen. Mooie innovatieve ideeën; het ene idee al wat  verder uitgewerkt dan het andere maar één ding hebben ze allemaal gemeen; ze komen uit de koker van gepassioneerde en moderne vissermannen die belang hebben bij gezonde visgronden en ernaar streven het milieu zo min mogelijk te belasten.

We zijn van mening dat innovatie gestimuleerd en beloond moet worden en daarom hebben we besloten niet één maar drie inzenders uit te nodigen die in 2018 eenmalig gebruik mogen maken van de standaard faciliteiten en technische begeleiding van het Visserij-innovatiecentrum!

Dus ….  Dirk Kraak, Niels van der Plas en Cor Daalder nemen jullie contact op met Johan Baaij (per mail via beheerder@visserij-innovatiecentrum.nl) om de mogelijkheden te bespreken om jullie modelnetten uit te komen testen in ons testcentrum? Gefeliciteerd!